Mit csinaljak ha odaegett a paprika a porkoltem alatt es keseru lett?
Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 12:51
1/9 anonim válasza:
Mosd le a húst, és csinálj új pörkölt alapot. Tedd bele a lemosott húst, és készítsd újra.
2/9 tetro válasza:
a másodiknak igaza van, új alapot kell csinálni. de az elsőnek is, ha nem megy a pörkölt, csinálj buktát, az sem rossz...
3/9 A kérdező kommentje:
Lemostam segitett rajta bocsi csak kezdo vagyok meeeeg ilyen teeren....:(
2012. febr. 28. 13:24
4/9 anonim válasza:
A paprikát nem a hagymáéra kell rakni, hanem elég a végén, amikor már csak egyet "rottyan" a pörkölt, garantáltan nem ég meg, és az íze is benne lesz az ételben.
5/9 anonim válasza:
A másodiknak igaza van!
Az ötödik által javasolt mindenképp megszívlelendő, ha több óráig fövő (pl. marha) pörköltet készítel.
És még valami kezdőknek: ha esetleg úgy odaég a pörkölt, hogy még a húson is érzed (remélem nem kerül rá sor), akkor is lemosod a husit, leszűröd, és csinálsz belőle JÓ FOKHAGYMÁS brassóit. A fokhagyma elfedi az égett ízt!
6/9 anonim válasza:
De, ha leveszed a tűzről a lábost, amikor belerakod a paprikát, akkor sem ég oda. A paprika zsiradékban oldódik jól, nem vízben.
9/9 anonim válasza:
Egyetértek... nem tudom miért mondja a legtöbb szakácskönyv, hogy a hagymára hintsd a pirospaprikát... semmi értelme, csak könnyen odaég. Többé-kevésbé olyan mint a só: bármikor hozzá adhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!