Mit lehetne tenni, hogy ne legyen minden tiszta olajcsepp amikor serpenyőben sütöm a húst?
Fritőz :)
Egyébként lehet rántott dolgokat sütni a sütőben is, rá kell locsolni egy kis olajat (azt néhány alkalom alatt kitapasztalod, hogy mennyit) a tetejére, az majd szépen eloszlik és egészen olyan, mintha serpenyőben sütötted volna.
Kedves Kérdező!
A Te problémádra a fröccsenésgátló fedő a megoldás. Ezen a néven lehet kapni az edényboltokban a cuccot. Nem egy drága dolog, és tényleg hasznos.
Jó sütés-főzést kíván R.
Ó köszönöm a fakanalas módszert, legközelebb kipróbálom!
Nem rántott húst csináltam, hanem natúr húst. Rántottnál nem fröcsög annyira.
A fröccsenésgátló egy kalap sz.-t sem ér.. addig míg sül a hús oké, de meg is kell fordítani időnként, és akkor fröcsög amerre lát.megvettem, kipróbáltam, megtapasztaltam...
a fritőz bvalóban jó megoldás, de nem mindenki szereti, mert nagyon sok olajat felzabál.
így, aki gázon süt, marad a kitapasztalás, hogy mikor mennyire forró zsírban/olajban kell megkezdeni a sütést, mikor kell visszavenni a lángot, mikor kell időben lefedni stb...
meg lehet tanulni, addig is takarítgatni kell.
ismerősöm körbe lefóliázza a főzőfelületet a gázrózsák körül, utána összegyűri és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!