Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen olcsó ételeket ismertek?

Milyen olcsó ételeket ismertek?

Figyelt kérdés
Fizetés előtt vagyok,de mér unom a paprikáskrumlit,krumplistésztát stb.Jó lenne,ha tudnátok nekem egyszerű, olcsó recepteket küldeni.
2009. szept. 2. 17:36
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
14%
lókolbász xd
2009. szept. 3. 00:10
 32/39 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk mindig úgy van , hogy pl egy nagy adag babfőzelék és azt 2 napig eszük ebédre.
2009. szept. 3. 14:31
 33/39 anonim ***** válasza:
88%
spagetti tészta paradicsom szosszal,tonhalasan.
2009. szept. 3. 14:58
 34/39 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,aki RECEPTEKET küldött.A zsíros kenyér nekem is eszembe jutott. :D A lókolbászt...köszi,de nem.Tehát recepteket vártam.Aki írt annak köszi.
2009. szept. 3. 16:30
 35/39 anonim ***** válasza:
80%

na én meg itt írtam neked a zsíros kenyeret és megsértődtél.

pedig én szeretem. amúgy még eszembe jutott pár kaja amik nem túl költségesek:

tejberizs, tejbegríz, sajtos tészta, grízes tészta stb...

2009. szept. 4. 16:19
 36/39 anonim válasza:
100%
Bármilyen főzeléket el lehet olcsón készíteni.
2010. febr. 8. 19:41
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

virslipörkölt tarhonyával, grízes tészta, krumplis tészta, káposztás tészta, pizza(ha te sütöd otthon), paprikás krumpli, krumpli leves, lencsefőzelék, lencseleves, sárgaborsó főzelék, paradicsomos káposzta,

paradicsomos húsgombóc.

lángos:1 kg liszt

5 dkg élesztő

1 csapott evőkanál só

1 evőkanál olaj

1 tojás

1 tejföl

5 dl tej

Elkészítés: Gyúrd össze a hozzávalókat, pihentesd egy kicsit - de vigyázz, úgy megkel, hogy képes kimászni a hűtőből! Kis darabokat kitépve, kihuzigálva forró olajban süsd ki! Feltét ízlés szerint! Hűtőben pár napig eláll! Egyszerű és finom, rengeteg lesz belőle!

--------------------------------------------------------------------------------

2010. máj. 20. 13:19
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

császármorzsa, rakott karfiol, rakott káposzta és van egy tök jó ami a kedvencem

mindent csinálj úgy mintha (bármilyen) húst szeretnél sütni. adj hozzá mindent amit alapból is hozzáadnál.

vegyünk pl pár csirkecombot.

egy kis pohárban összekevered ezeket:

egy evőkanál pirospaprika,

2 evőkanál mustár,

1 evőkanál vegeta

meg még tehetsz hozzá pár olyan fűszert amit te is szeretsz pl bors vagy ilyenek.

és annyi olaj hogy ezeket mind ellepje és ráöntöd a combokra.

berakod a kiolajozott és felvizezett tepsibe a combokat és tehetsz még rájuk mustárt ízlés szerint, de tejföllel is nagyon jó.

várhatsz hozzá apróra krumplikat, rizst is főzhetsz ki hozzá.

A combokat érdemes figyelni néha és megfordítani ha pirulnak

Jóétvágyat hozzá.

17/L

2010. jún. 11. 10:31
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

ja amúgy a kínai kajáldák is elég olcsók és még finomakat is főznek/sütnek. egyszer érdemes lenne kipróbálnod. szerintem tuti tetszene a paprikás krumplinál már csak jobb :D

17/L

2010. jún. 11. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!