Milyen olcsó ételeket ismertek?
Figyelt kérdés
Fizetés előtt vagyok,de mér unom a paprikáskrumlit,krumplistésztát stb.Jó lenne,ha tudnátok nekem egyszerű, olcsó recepteket küldeni.2009. szept. 2. 17:36
11/39 anonim válasza:
Hajába krumpli joghurtos mártogatóssal.
Készítsd el az édeskáposztát úgy, mintha pörkölt lenne!
12/39 anonim válasza:
fŐzz a zsíroskenyérhez egy citromos teát, s úgy komplett.
14/39 A kérdező kommentje:
17:55-ös és18:03 nektek köszi.A többiek nyílván nem tudják mi az a pénztelenség és csak viccelődnek rajta.
2009. szept. 2. 18:33
15/39 anonim válasza:
Esküszöm megkívántam a zsíros kenyeret :D Amúgy azt hiszem most a lecsó is olcsón kijön.Kis virsli bele és jó is. Vagy lecsókolbász kenyérrel meg vmi paprikafélevel.
16/39 anonim válasza:
Vagy főzelék(lencse pl.) rántott párizsivel
17/39 anonim válasza:
Én zsíroskenyér-fan vagyok! Mindenki cikiz érte, de csak ezt vagyok képes megenni, tudom elég gáz. De nem érdekel, megyek és eszek egy kis zsírt, mert nincs itthon most kenyér!
18/39 anonim válasza:
Főzelékek.Tészták szerintem nem igazán.
19/39 anonim válasza:
sajtos-tejfölös spagetti,grízestészta.tészte rá lekvár és dió rétegesen majd jénai,be sütöbe és megpíritani.zsemlét kibelezni,bele üvegesre píritott hagyma,gombával majd ráütsz egy tojást és addig sütöd sütőben még kész nem lesz a tükortojás.csomó minden,de nem tudom,milyen tipusú kajára vágysz.egyél főtt tojást!
20/39 anonim válasza:
eszembejutott még a tojásospörkölt is.rá vagyok kattanva a tojásra!:D buggyantott,főtt,tükör,rántotta,omlett.áááhhh a tojás a császár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!