A zsíroskenyér nem volt vicc. nagyon jól lehet spórolni és nagyon jól lehet lakni vele. Talán nem szereted. Hidd el, tudjuk, mi a pénztelenség. Nem kell minden nap főtt kaja. Mi volt, mikor azért nem is vacsiztunk a gyerekekkel. Mert kevés volt a pénz kenyérre, Ha vettem tejet vagy olcsó párizsit, nagynéha , ujjongtak. Most meg nem kell a többfogásos kaja se.Tényleg zsíros kenyér, háztartási keksz tea, kukoricakása - más napra több marad, ehetsz változatosabban. Megvehetsz mindent, aminek a kilóára 400 ft alatt van, húsnál ötszáz, és ezekből főzz! Biztos nem költesz sokat.Figyelni kell: Liszt, cékla, krumpli, tészta tojás,káposzta, pulykanyak, libafarhát pulykaszárny. Jól kell elkészíteni. Néha ehetsz üres pirítóst is, vagy főtt krumplit.répafőzeléket,
2009. szept. 2. 23:57
26/39 anonim válasza:
A pörköltként elkészített fehérkáposzta nagyon finom.Komolyan írtam Kenyérrel.Törvebab.
Margarinos kenyér, ha már a zsíros nem kell. MMMMM én eszek egyet!
Nudli. Lángos. Tócsni.
50 db palacsinta 260 ft. Az sok? Négy embernek elég, egy fokhagymalevessel. Az meg 50 ft.
2009. szept. 3. 00:01
27/39 anonim válasza:
Így sosem lesz belőled szegény ember, ha nem akarsz zsíros kenyeret enni!
2009. szept. 3. 00:03
28/39 anonim válasza:
Vietnami leves.
2009. szept. 3. 00:03
29/39 anonim válasza:
Spaghetti aglio e olio
nagyon sok fokhagymát szétnyomsz vagy apróra vágod és ízlés szerint vagy megpirítod vagy csak olívaolajba teszed.
a spagettit megfőzöd "al dente", azaz nem túl puhára, úgy hogy legyen harapása. ráöntöd a fokhagymás olívaolajat és ízlás szerint bors vagy csípős szárított paprikával meg lehet szórni. én imádom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!