Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől hűl le annyira nagyon...

Mitől hűl le annyira nagyon és olyan hirtelen a patron amit a szódásszifonba belecsavarunk?

Figyelt kérdés

2013. jan. 24. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A benne lévö gáz kitágul, ahogy a szifonba kerül és a táguásl höelvonással jár (fizika).
2013. jan. 24. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi! Majd 2 nap múlva újra elolvasom, most alapjáraton jár az agyam az előbbi anatómia és élettan vizsga miatt... :P És jelenleg csak a glomerulust átívelő söntök járnak az eszemben... :)
2013. jan. 24. 14:14

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!