Hány patront lehet a szódásszifonba csavarni?
Figyelt kérdés
Egy régi, kb. 15 éves üveg szódásszifonunk van, és fényt szeretnénk csinálni vodkából. A kérdés az lenne, hogy bele lehet-e két patront csavarni, esetleg a régebbieknél amikor rá akarom rakni a másodikat, akkor az egészet lelövi-e, mert lehetséges, hogy nincs benne biztonsági szelep.2010. márc. 27. 20:17
1/4 Tom mester válasza:
Nézd meg, hogy hány olyan hely van ahová belehet csavarni a patront. Nem nehéz észrevenni mert kiáll. Amúgy max egyet lehet.
2/4 anonim válasza:
Próbáld ki vízzel. Szerintem kb.3. Kettő simán belement nekem.
3/4 anonim válasza:
szerintem annyit lehet beletekerni míg a belső nyomás ki nem egyenlítődik a patronban lévőjébe.
ha víz nélkül csinálod akkor elvileg elég sokk belefér.
ha vízzel és a megfelelő szintig töltöd akkor meg 1-1,5 patron tartalma fér bele szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!