Orvosság mellékhatásának köszönhetően izzad csak a hátam nyaktól derékik annyira, hogy csavarni lehet a vizet a pulcsimból. Mit csináljak?
Az egyetlen, ami segítene (hagyományos orvosok ezzel nem foglalkoznak) az a Schüßler-só "NR: 2" (Calcium phosphoricum D6).
Ez egy homöopátikus orvosság. Úgy tudom, M.o.-on is mindenhol kapható gyógyszertárakban, ill. megrendelhetö. Kb. 3-10 EURO egy üveg, 10 gramm, benne kb. 1000 gombostüfejnyi golyócskákkal. Hónapokig elég a tartalma.
Ebböl vegyél be minden nap 2x5 öt, ha golyó formában van, ha tabletta formában, akkor naponta 2x1 tablettát (reggel és este).
Az elsö napokban lesz egy átmeneti rosszabodás, ami mutatja, hogy a szer hat, tehát ez kívánatos! Utána egyre jobb lesz minden, nemcsak testileg, hanem lelkileg, szellemileg is. (Elmúlik töle a depresszió, félelmek megszünnek, de még más nagyon sok jó hatása van, sok betegség eltünik töle. (csontritkulás, rossz fogak, kövérség, vagy éppen az ellenkezöje, stb.)
Az egyetlen kellemetlen, hogy a babkávéról le kell mondanunk, mert az erösen lecsökkenti ill. meg is szüntetheti a hatást.
Addig szedd, amíg szükséges és még egy kicsit tovább...
(Akár hónapokig, évekig).
Gyors javulást kívánok és örülnék, ha majd egyszer "beszámolnál"!!
Igen, akkor is jó.
SEMMI mellékhatása nincs, akkor nem is ajánlanám...
Ez csak egy minerális só, kálcium, de homöopátikus formában, ez nagyon fontos, mert így nem lehet se felül se aluladagolni.
Kiegészítés:
...és foszfor, természetesen.
Nagyon szívesen!
Majd azért jelentkezz, hogy hogy alakúltak a dolgok...
Kedves,
de én meg a "NR 2"-mondtam Neked, nem a 11-est...
Az még jobb lett volna, ha föleg nyak és derék között izzadsz!!
A 11-es föleg lábizzadás ellen (meg néha tarkóizzadásnál) jó.
No mindegy, azért szedd, de jó lenne majd legközelebb a 2-est is hozzávenni, és akkor szedheted naponta felváltva is, ha akarod!
Meg szabad kérdeznem, mennyibe került?
Èn nem Magyarországon élek és ezért szeretném tudni, mert másoknak is szoktam itt a fórumon ilyesmit ajánlani.
Jelentkezel újra, majd, ugye?
Szia!
Ja igen!
Ha a "Silicea D 12"-öt (ez a 11-es) szeded, abból böven elég naponta 1 tabletta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!