Orvosság mellékhatásának köszönhetően izzad csak a hátam nyaktól derékik annyira, hogy csavarni lehet a vizet a pulcsimból. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
lassan 2 éve voltam kórházba depresszióval. Cipralex és Zipralex nevezetű nagyon erős antidepresszánsokat kellett szednem. Az orvos mondta hogy a mellékhatások gyakran lépnek fel, általában hormon háztartást zavarják be. De voltam pajzsmirigy vizsgálaton, bőrorvosnál és minden elképzelhető orvosnál ami okozhassa ezt a nagyon erőteljes izzadást de egyik sem talált semmit sem. Nem merem nyáron emberek közé menni mert mind rosszallóan néznek rám.. mindha hibásnak néznének :S lassan emberundorom lesz :( Ha tudnátok mondani olyan orvosságot amely segítségével megtudnám szüntetni az izzadást nagyon hálás lennék. De ha olyan orvosságról, házi módszerrő vagy bármiről tudtok ami kiűzi a szervezetemből az orvosság mellékhatását az is megfelelne teljes mértékben. Köszönöm szépen a válaszokat.2011. aug. 26. 18:25
11/13 anonim válasza:
Hol olvastad, hogy a 2-es van fogcsikorgatás ellen?
(Mert az én könyveimben arra a 9-est ajánlják.)
De majd meglátjuk, ha szeded a 2-est, hogy elmúlik-e ettöl a fogcsikorgatás is...
12/13 A kérdező kommentje:
itt olvastam. Legalul ott vannak kérdések, hogy lássuk melyik sóból van hiány. És ott írja hogy 11 es izzadékonyság ellen 2-es fogcsikorgás ellen :D
2011. szept. 6. 21:01
13/13 A kérdező kommentje:
Ja, apu azt mondta, hogy egy ilyen adag 1600 forint volt.
2011. szept. 6. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!