Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen gyümölcscentrifuga...

Milyen gyümölcscentrifuga vált be nektek és miért?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 20:11
 1/7 anonim válasza:
100%

nekünk egy phillips van.

Nagyon gyorsan centrifugálja,nem kell meghámozni az almát,felvágni,semmi,megmosod,egészben belerakod és már darálja.Van hozzá egy igényesen kialakított létartó tetővel és hab/léelválasztóval,meg hústároló.Abszolút megérte az árát :)

2009. aug. 29. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos semelyik, mert iszonyat módon macerás a tisztítása mindnek. Mikor 3 hónapos lett a lányom, kaptunk egyet. Egy hónapig használtuk (neki préseltünk friss leveket), de egy hónap után megúntuk az állandó macerát, amivel a tisztítása jár. (ha nem azonnal takarítjuk meg, rászárad, áááá... ) De ha van türelmed hozzá, akkor valami kevés alkatrészből állót keress. (a miénknek volt vagy 5 db-ja, mind jó csücskös, meg sarkos, nehogy simán ki lehessen mosni). :)
2009. aug. 29. 21:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is leginkább a tisztitás miatt kérdem, mert ezer részből állnak, ahogy nézem őket. Irjatok még, kiváncsi vagyok! Köszi az eddigi válaszokat :)
2009. aug. 29. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egy az egyben ugyanúgy jártam, mint a 2. válaszoló, ajándékba azt kértünk a gyerekszületés alkalmából, Moulinex volt. Nagyon lelkesek voltunk egy darabig, mikor ki nem derült, hogy tulajdonképpen ezek a frissen préselt levek nem is olyan finomak (talán túlságosan kitrancsírozza a gyümölcsöket héjastul). A barack, a répa, paradicsom finom volt, de a többi nem, a megbarnult alma kifejezetten gusztustalan. Elég drágák is a gyümölcsök ahhoz, hogy csak a levüket használjuk. És akkor jön az elmosás. Kb egy hónapig még szenvedtünk vele, aztán felkerült a legfelső polcra, majd örömet szereztünk vele valakinek, aki miután minderre rájön, valőszínűleg szintén örömet fog szerezni valakinek...
2009. aug. 29. 23:03
 5/7 A kérdező kommentje:
:( Köszi! Olyan nincs, amit könnyű tisztitani?
2009. aug. 30. 00:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy 10 éves, az anyukámtól kaptam amikor külön költöztem, a román piacon vette, egy márkanélküli kis szerkezet, azt nagyon könnyű tisztítani is, úgyhogy az egy főnyeremény. Télen is szinte naponta használom. Nem hiszem hogy lehet még ilyet kapni.
2009. aug. 30. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kaptam egy WS teleshopposat(vagy a franc tudja melyik reklámozta).Nah olyat ne vegyél.

Olyan hangja van,mintha egy Zetor menne a konyhában,és orrán száján folyik minden meló közben,és a tisztítása is körülményes.

Anyósomnak Mulinex van,ő nagyon szereti,bár ritkán használja.

2009. szept. 4. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!