Milyen gyümölcscentrifuga vált be nektek és miért?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 20:11
1/7 anonim válasza:
nekünk egy phillips van.
Nagyon gyorsan centrifugálja,nem kell meghámozni az almát,felvágni,semmi,megmosod,egészben belerakod és már darálja.Van hozzá egy igényesen kialakított létartó tetővel és hab/léelválasztóval,meg hústároló.Abszolút megérte az árát :)
2/7 anonim válasza:
Nekem sajnos semelyik, mert iszonyat módon macerás a tisztítása mindnek. Mikor 3 hónapos lett a lányom, kaptunk egyet. Egy hónapig használtuk (neki préseltünk friss leveket), de egy hónap után megúntuk az állandó macerát, amivel a tisztítása jár. (ha nem azonnal takarítjuk meg, rászárad, áááá... ) De ha van türelmed hozzá, akkor valami kevés alkatrészből állót keress. (a miénknek volt vagy 5 db-ja, mind jó csücskös, meg sarkos, nehogy simán ki lehessen mosni). :)
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is leginkább a tisztitás miatt kérdem, mert ezer részből állnak, ahogy nézem őket. Irjatok még, kiváncsi vagyok! Köszi az eddigi válaszokat :)
2009. aug. 29. 21:15
4/7 anonim válasza:
Én egy az egyben ugyanúgy jártam, mint a 2. válaszoló, ajándékba azt kértünk a gyerekszületés alkalmából, Moulinex volt. Nagyon lelkesek voltunk egy darabig, mikor ki nem derült, hogy tulajdonképpen ezek a frissen préselt levek nem is olyan finomak (talán túlságosan kitrancsírozza a gyümölcsöket héjastul). A barack, a répa, paradicsom finom volt, de a többi nem, a megbarnult alma kifejezetten gusztustalan. Elég drágák is a gyümölcsök ahhoz, hogy csak a levüket használjuk. És akkor jön az elmosás. Kb egy hónapig még szenvedtünk vele, aztán felkerült a legfelső polcra, majd örömet szereztünk vele valakinek, aki miután minderre rájön, valőszínűleg szintén örömet fog szerezni valakinek...
5/7 A kérdező kommentje:
:( Köszi! Olyan nincs, amit könnyű tisztitani?
2009. aug. 30. 00:26
6/7 anonim válasza:
Nekem van egy 10 éves, az anyukámtól kaptam amikor külön költöztem, a román piacon vette, egy márkanélküli kis szerkezet, azt nagyon könnyű tisztítani is, úgyhogy az egy főnyeremény. Télen is szinte naponta használom. Nem hiszem hogy lehet még ilyet kapni.
7/7 anonim válasza:
Én kaptam egy WS teleshopposat(vagy a franc tudja melyik reklámozta).Nah olyat ne vegyél.
Olyan hangja van,mintha egy Zetor menne a konyhában,és orrán száján folyik minden meló közben,és a tisztítása is körülményes.
Anyósomnak Mulinex van,ő nagyon szereti,bár ritkán használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!