Pacal, vagy nem pacal? Szeretitek? Hogy készítitek?
Figyelt kérdés
Párom megkért, hogy főzzek neki pacalpörköltet, mert egy jeles eseményt ünneplünk. Még sosem csináltam. Miben különbözik az elkészítése a többi pörköltétől? Jó az íze?2013. jan. 8. 21:32
11/17 anonim válasza:
Mint már többször megállapítottam, doboszoli egy "őrült", ha főzésről van szó!
12/17 doboszoli válasza:
Dehogyis, csak szeretem a szemléletes leírásokat, és szeretem a szerintem tökéletes ételeket.
Nem tudok jó érzéssel "kutyaütő" módon főzni, ha (szerintem ) nem tökéletes, akkor ...nem jó.
13/17 anonim válasza:
Azért ma már ne igyál több Red Ball-t :))
14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Ma megfőztem a pacalpörköltet, és azt hiszem tökéletes lett.
Nem vindikálok magamnak nagy elismerést, mert kollektív munka volt. Zolinak a receptje sokat segített, gasztronómiai kultúrája elismerésre méltó.
Ő lassan ennek a témakörnek "koronázatlan királya" lesz, mint 606 az ezotéria témakörben - bár a kettőt nem lehet egy lapon említeni.
Egyébként -hideg ide, vagy oda- bográcsban, szabadtűzön csináltam.
Mégegyszer kösz!!:))
2013. jan. 10. 22:17
15/17 anonim válasza:
Azért jó, hogy nem a 666-hoz hasonlítod...
16/17 doboszoli válasza:
"Nem adhatok mást, csak mi lényegem.."
17/17 anonim válasza:
Már írtam egyszer, hogy Luciferi vagy, de a Pokol konyhája már foglalt XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!