Mivel keverjem a vodkát? Mive szeretitek?
Figyelt kérdés
vajon 2dl vodkától +1-2 sortol becsicsenek?:O (60kg,ritkán iszok alkoholt) hogy keverjem hozzá a cuccost?(2dlhez)2012. dec. 31. 00:13
1/10 anonim válasza:
Ha nagyon gagyi vodka, akkor energiaital jól elveszi az ízét, ha nem olyan rossz, akkor magas gyümölcstartalmú, rostos üdítővel(narancs,lime,citrom,ribizli, mindegy)
2/10 anonim válasza:
Ok, nem járok bulizni, lehet én vagyok a hülye, de..
Én nem keverem semmivel akkor sem!:D
3/10 A kérdező kommentje:
royal vodka szarnak számít?:O
2012. dec. 31. 00:20
4/10 anonim válasza:
Ahogy vesszük... Én kólával (is) szeretem.
5/10 Totanka válasza:
Én a vodkát is csak vodkával keverem.
Üdv: IVÁN
6/10 anonim válasza:
Sió Lime/ Capy 100 %- os narancs :)))
7/10 anonim válasza:
szerintem is csak simán húzd le :D
energiaitallal nagyon nem egészséges, de én leginkább azzal szoktam (na meg persze magában), de szódával sem rossz...esetleg valamilyen üdítővel?
8/10 Phoney válasza:
A royal már lemegy simán kovászos uborkával, ha legalább egy kicsit elvetemült vagy:)
A vodkát keverni bármilyen alkoholmentessel vagy alkoholossal lehet, amit szeretsz, de minél savanyúbb és/vagy cukrosabb, annál több vodkát elbír. Pl. 2 deci jó erős limonádé ízében egy felest már fel sem lehet fedezni. Személy szerint minden töményet ahhoz keverek, ha magában nem ízlik.
9/10 anonim válasza:
igyad tisztán, keverve szarabb sokkal
10/10 anonim válasza:
csak a szar italokat kell keverni, olyat meg ne igyál. Ez már az iható kategória. Szerintem idd tisztán, majd esetleg kisérő. A vodka-narancsot sokan komálják, de inkább csak utánna igyál rá ha nem jön be az íze. Akkor is inkább még egy kis vodkát. Néhány után már egészen faja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!