Egy tarját szeretnék spékelni, de nincs hozzá tűm, hogyan tudom anélkül spékelni? Illetve a fokhagymát hogyan tegyem rá? Vagy mellé, vagy azt is spékelni kéne?
Spéktű nélkül nem lehet szalonnával megtűzdelni.
Aki mást mond, az még nem próbálta.
Legfeljebb szeletben tudod tűzdelni.
Felszeleteled, késsel kilyuggatod, és átfűzöd rajta a szalonnacsíkokat.
Ha ezt választod, (mást úgysem nagyon tudsz) akkor már a fokhagymával is könnyebb ízesíteni, mert szeletenként megkenheted darált fokhagymával.
Egyébként fokhagymával is lehetne tűzdelni.
Ehhez vékony keskeny késsel kell beleszurkálni a húsba, és a lyukba beletömni a fokhagymát.
Nem, az általad leírt módok, kevesebbek, mint a semmi.
Fogpiszkáló, hurkapálcika, gyufa?
Te látod, hogy miket írsz le?
Próbálj már meg egy fogpiszkáló helyére szalonnát befűzni!
Szerintem te csak youtube videón láttál eddig húst...
Leszarom a lepontozást, meg a dilettáns okoskodókat.
Aki megtűzdelt már 1 db tarját is életében, rendesen, úgy ahogy kell, annak esze ágában sincs spéktű nélkül neki fogni. Nem lehet megcsinálni.
Nem kell ahhoz semmiféle tű, meg fogpiszkáló és hasonlók.
Egy jól bejáratott hegyesvégű kiskés, amivel szép kis lyukakat lehet szúrni a husiba, mellé csúsztatva akár a szalonnát, akár a fokhagymát, majd a kést kihúzod és jöhet a következő.
Őseink is megspékelték a husit, pedig akkor még csak kés volt a háztartásban, semmi egyéb.
Így van, ügyes vagy!
BUÉK nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!