SOS! Mit lehet csinálni egy sütemény krémjével, ha szétcsúszott?
Figyelt kérdés
Tegnap este megpróbáltam egy sütit elkészíteni, de szétcsúszott a krémje, vagyis nem homogén állagú, hanem a margarin, meg a cukor, meg a főzött krém icipici részecskékként elváltak egymástól. Lehet ezzel még valamit kezdeni, vagy töltsem bele a süteménybe így, aztán vállaljam az égést?
És mit kellene tennem, hogy legközelebb ne váljon szét?
2012. dec. 22. 07:13
11/11 anonim válasza:
Milyen a krém egyébként ? Én géppel szépen simára keverném , tűzhelyre tenném és tennék bele pudingot, azzal besűrűsödik.
Én soha nem teszek annyi Rama-t amennyit a recept ír, pont ezért. Inkább apránként adagolom a krémhez és látom , hogy milyen állagú.... Próbáld meg a pudingot ha még nem kezdtél vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!