Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pulykamellet beáztatok fokhagy...

Pulykamellet beáztatok fokhagymás tejbe 3 napig, akkor megromlik?

Figyelt kérdés
Szenteste szeretnék baconbe göngyölt májjal töltött pulykamellet, de félek, ha szombaton tejbe teszem, nem lesz jó hétfő délutánig:S:S

2012. dec. 21. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell azt 3 napig áztatni, néhány óra is elég neki!
2012. dec. 21. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
34%
én biztos nem enném meg...
2012. dec. 21. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi a vendéglőben 24 órát pácoljuk fokhagymás-fűszeres tejben.

Többet én sem ajánlok, elsősorban a tej miatt.


-vendéglős-

2012. dec. 21. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Nemcsak a tej miatt, a normál hűtőben a húst sem tartjuk bent napokig. Ha már 3 nap, akkor le szoktuk fagyasztani. Miből gondolod, hogy majd pontosan a tej fogja megakadályozni, hogy a húsnak ne legyen semmi baja, amikor a tej is elég könnyen romlik?
2012. dec. 22. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!