Magyarvitéz kérdése:
Mézeskalácsból akarok, csinálni egy házikót. Mivel tehetném erősebbé a mézeskalács anyagát?
Figyelt kérdés
Mivel lehetne keményebb, és ellenállóbb, kevésbé törékeny. Nem baj ha, ehetetlenül kemény lesz az a eredmény.2012. dec. 16. 13:37
1/5 anonim válasza:
Én fogvájóval erősítettem meg. de egyébként a levegőn kiszárad annyira, hogy ne törjön el
2/5 anonim válasza:
süsd meg jól,és akkor kemény lesz! én nem tettem bele semmiből sem többet,mégis ellenálló lett.
3/5 anonim válasza:
A tésztáját szalakálival készítsd, és sütés után csak másnap vagy két nap múlva kezd összeállítani.Addig száraz helyen tartsd, hogy megkeményedjen.A ragasztáshoz javaslom az olvasztott cukrot, gyorsabban köt mint a tojásfehérjés ragasztóanyag, és sokkal merevebb tartást ad. Az ujjadra vigyázz, éget!Én így szoktam készíteni, és a kisházat húsvétkor csak azért dobom ki, hogy nehogy molyos legyen.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem ,és nagyon köszönöm a válaszokat eddig ,hamarosan eleddzem a házikót :)
2012. dec. 16. 16:07
5/5 anonim válasza:
Úgy látom, már kész lehet a házikód, de eszembe jutott, hogy az egyik újságban olyat láttam, hogy sütött az illető egy tömör kakaós piskótát, és abból elkészítette a belsejét. Csíkokra vágta, krémmel összeragasztotta, és a külsejére támasztotta-ragasztotta oda a ház oldalait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!