Karácsonykor mézeskalácsot szeretnék sütni úgy, hogy a fát is szeretnénk vele díszíteni. Mennyivel ajánlatos előtte elkészíteni a mézeskalácsot, hogy ne törjön szét, ill. ne száradjon ki?
Jó a terv, viszont az én tapasztalatom nem az, hogy kiszárad, hanem hogy félidőre úgy megpuhul, hogy lepotyog a fáról. De ez attól is függ, milyen receptet használsz.
Azzal viszont vigyázz, hogy ha cukorírókázni szeretnéd, akkor várj sütés után néhány napot, mert ahogy puhul, felveszi a nedvességet megduzzad. Ha azonnal díszíted, hamar le fog róla pattogni a cukor.
Nagyon köszönöm a választ,igen majd színes cukormázazni szeretném mindenképp,így akkor megcsinálom 16.-án majd... :) Még egy kérdés: Hol lehet kapni karácsonyi mézeskalács kiszúrókat? Néztem már Ikea-ban,CBA-ban, mindenhol vagy kisállatos van, vagy legjobb esetben hullócsillag...Hóember, és a karácsonyi mézeskalács formák sehol...Kispesti vagyok,Tesco,Auchan,Kika vannak a közelben...hol lehet kapni?
Köszönöm előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!