Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért málik le a sült csirkémr...

Miért málik le a sült csirkémről a panír?

Figyelt kérdés
Koleszos vagyok, ott szoktam bénázni a főzéssel. A csirkemellet szeretem megforgatni Graham lisztben, így kevés olajon serpenyőben sütöm meg, de a bunda általában nem akar rajtamaradni, és bár finom, de elég csúnya lesz. Segítenétek?
2012. dec. 1. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Töröld meg papírtörlővel jó szárazra, ha eddig nem tetted. Ha igen, nincs más ötletem.
2012. dec. 1. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Tehát grillezett husit készítesz... akkor bővebb olajban kell sütni, amiben egy minimálisan tud "úszni" (mozogni), azaz nem tapad oda a serpenyő aljához, mert akkor tuti "leszedi" a lisztet. Ami még nagyon fontos, hogy forró olajba tedd bele. Ne langyosba!
2012. dec. 2. 02:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

... Ja azt elfelejtettem, hogy TEFLON serpenyőben süsd, a többiben le fog égni sok olajjal is!

Remélem sikerül! Sok sikert és jó étvágyat!

2012. dec. 2. 03:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! :))
2012. dec. 2. 11:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!