Nyúlkolbászt csinált már valaki?
Igen !!! Apukám !!
Nem volt rossz csak nagyon száraz a húsa .
Én szoktam csinálni, igaz elég ritkán.
Száraz a húsa az tény, ezért sertésszalonnát kell hozzádarálni és erősebben kell fűszerezni.
Ha valakit érdekel a recept, írjon!
A nyúlhúst (de beszélhetünk bármilyen száraz húsról, mint liba, vad és társai) min. 40% ipari szalonnával (hasa, toka)
keverd, és senki a világon nem mondja meg, hogy miből van.
Finom lesz.
Adok egy keverési receptet.
10 kiló húshoz:
-só 22dkg
-bors 5 "
-kömény 3 "
-paprika 24 dkg
-fokhagyma 8 dkg
Hideg füst, majd hűvös, szellős helyen tárolni.
Jó étvágyat hozzá!!
és egy kiló ilyen kolbász az hány nyúlból jön ki?
mondjuk ezért egyszerűbb sertésből
doboszoli,nagyon szépen köszönöm.ha sikerül meghívlak csemegézni. :)
granulátum!
egy nyulat ha kicsontozol az nagyjából 1 kg.
elég unalmas munka :)
a csonton úgyis marad egy kis husi,az mehet paprikásba,de nagyon finom a tárkonyos ragu leves is,csak akkor mellé teszed a belsőségeket.
egyszer talán meg kellene próbálni a májas hurkát nyusziból!Mit szóltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!