Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nyúlkolbászt csinált már valaki?

Fityuka kérdése:

Nyúlkolbászt csinált már valaki?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, szerintem a húsa száraz hozzá, de tudja fene!:)
2012. nov. 29. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen !!! Apukám !!


Nem volt rossz csak nagyon száraz a húsa .

2012. nov. 29. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
Én már ettem. De mi csak grillezni szoktuk,mert tényleg száraz. :)
2012. nov. 29. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:

Én szoktam csinálni, igaz elég ritkán.

Száraz a húsa az tény, ezért sertésszalonnát kell hozzádarálni és erősebben kell fűszerezni.


Ha valakit érdekel a recept, írjon!

2012. nov. 29. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
Sütni való kolbászra vagy füstöltet szeretnél.??
2012. nov. 29. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:
Füstölni szeretném.azt sejtettem,hogy kell bele disznószalonna,de az arányokra lennék kíváncsi.úgy a fűszerezésre is
2012. nov. 29. 19:55
 7/11 doboszoli ***** válasza:

A nyúlhúst (de beszélhetünk bármilyen száraz húsról, mint liba, vad és társai) min. 40% ipari szalonnával (hasa, toka)

keverd, és senki a világon nem mondja meg, hogy miből van.

Finom lesz.

Adok egy keverési receptet.

10 kiló húshoz:

-só 22dkg

-bors 5 "

-kömény 3 "

-paprika 24 dkg

-fokhagyma 8 dkg

Hideg füst, majd hűvös, szellős helyen tárolni.

Jó étvágyat hozzá!!

2012. nov. 29. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 Granulátum ***** válasza:

és egy kiló ilyen kolbász az hány nyúlból jön ki?


mondjuk ezért egyszerűbb sertésből

2012. nov. 29. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:

doboszoli,nagyon szépen köszönöm.ha sikerül meghívlak csemegézni. :)

granulátum!

egy nyulat ha kicsontozol az nagyjából 1 kg.

elég unalmas munka :)

a csonton úgyis marad egy kis husi,az mehet paprikásba,de nagyon finom a tárkonyos ragu leves is,csak akkor mellé teszed a belsőségeket.

egyszer talán meg kellene próbálni a májas hurkát nyusziból!Mit szóltok?

2012. nov. 30. 09:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Májas hurka nyusziból ???? Szuper !!!! Ha sikerült küld el az elkészités modját...
2012. nov. 30. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!