Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Eperszósz? Csinált már valaki?

Eperszósz? Csinált már valaki?

Figyelt kérdés

A hűtőben fagyasztott eper van! Arra volnék kíváncsi, hogy el lehetne-e készíteni ugy mint a meggyszószt?

Mennyiben különbözik az elkészítése?

2012. máj. 8. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen persze.Biztos fini lesz.Én csináltam már őszibarack és eper keverékből.Isteni lett.
2012. máj. 8. 14:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt gondolom hogy finom, de én arra vagyok kíváncsi hogy hasonlóképpen kell-e megfőzni mint a meggyszószt?
2012. máj. 8. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne főzd, tejet,tejszínt, citromhéjat, cukrot turmixolj össze, és tedd bele a nyers gyümölcsöt.
2012. máj. 8. 14:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen
2012. máj. 8. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok.Én pudingporral habartam rá és főztem, de így hidegen is meg lehet csinálni ahogy előttem írták, de úgy inkább gyümölcsturmixot kapsz.
2012. máj. 8. 18:26
 6/6 anonim válasza:
Lábasba teszem az epret. Ha fagyasztás előtt meg volt mosva (gondolom igen) akkor fagyasztott állapotában felengedem annyi vízzel, hogy félig ellepje (folyamatosan töltöm hozzá ha szükséges) teszek bele cukrot és addig főzöm míg sűrű nem lesz. Én így szoktam :) De ha nem akarod főzni akkor turmixba be cukor hozzá és kész.
2012. máj. 9. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!