Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit ettetek ma? és mennyit?...

Mit ettetek ma? és mennyit? Mit ittatok? Mik még a terveitek?

Figyelt kérdés
:)
2012. nov. 14. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

r egy szelet sonkás-főtt tojás kenyér mustárral és uborkával

t alma 1db

e zöldborsóleves 1tányér

egy kistányér székelykáposzta

1alma

u 20dkg fahéjas túró 2almával

v kefír 1alma

p. va egy kis szelet sült tök

2012. nov. 14. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:

reggeli: egy nutellás kifli és egy sajtos kifli, nagy bögre tejes-kakaós instant kávéval

ebédre meg reszelt zöldséglevest ettem meg 3 kocka házi pizzát.

közben ásványvizet ittam 2x 3 dl-t. mára már csak egy csokis keksz meg egy-két bögre tea a terv

2012. nov. 16. 13:59
 13/15 anonim válasza:
találtam egy gyorsan elkészíthető pizzareceptet. azt próbáltam ki. meg teát ittam. :)
2012. nov. 16. 23:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Reggeli: egy tál müzli tejjel, kávé

Ebéd: kis adag rizseshús

Vizet ittam, még egy csokit tervezek és ennyi.

Nem bántásból, de hogy bírtok ennyit enni?

Nekem a reggeli fixen minden nap ez, az ebéd amit épp rendelek, de mindig kis adag, a nagyot nem bírnám megenni. Vacsorázni egy héten egyszer szoktam, ha vezetésórára kell mennem (nagyon sok energiát leszív).

24N

2012. nov. 27. 13:02
 15/15 anonim ***** válasza:
amig te csokit eszel fő étel helyett kedves utolsó mi eszünk főt ételt ami tartalmaz zöldséget húst vagy tészta féléket ami táplálóbb mint egy szelet vagy tábla csoki na helloka ui: vezess óvatosan...-.-
2012. nov. 27. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!