Szerintetek melyik a legfinomabb édesvízi hal? Milyen fajtákat ettetek már, és közülük melyik ízlett jobban?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 13:07
1/6 anonim válasza:
Minden halat szeretek ,de a kedvencem a szürke harcsa .
Minden féle formában elkészitve..
2/6 anonim válasza:
Ami a Tiszában él, mindegyikből ettem már. Halászlé annál jobb, minél többfajta hal van benne, de mindenképp legyen: ponty, márna, balin, harcsa, az alapléhez az apró halak: keszeg, kárász stb.
Sülthöz: az apró halakat szeretem ropogósra: keszeg, kárász
Rántani: a szürke harcsa a menő nálam
3/6 anonim válasza:
Amit ettem már (és most az eszembe jut):
ponty, harcsa, törpeharcsa, keszeg, kárász, busa, csuka, pisztráng
Mindegyiket szeretem, mindegyiket másért, de talán a pisztrángot a legjobban.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És a süllővel hogy álltok, azt hallottam nagyon finom hal?
2012. okt. 2. 12:30
5/6 anonim válasza:
Süllőt is ettem, de még óvodás voltam, szóval inkább passzolnám. Az megmaradt bennem, hogy ízlett, de ennyi. Megint ki kéne próbálni.
6/6 anonim válasza:
Süllő nagyon finom, ha van, irdald be vékonyan, paprikás lisztbe forgatva, süsd meg. Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!