Meddig kelkl a frissen töltött kolbászt füstölni? 3-5 napot irnak, de azt én soknak tartom.
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 08:10
11/13 bumbi02 válasza:
Mióta eszemet tudom így füstöljük, és nem egy szállal eszünk belőle, mégsincs senkinek se a családban vastagbélrákja.
12/13 anonim válasza:
én három-négy napig szoktam füstölni ,akác , tölgy fűrészporral . egy nap 6-8 órát megy a füst ,nem erősen füstölve ,délután jól kiszellőztetem ,kifagyasztom ,ezt ismétlem 3 napig ha esetleg kíván még akkor adok neki még egy napot . az árú színét nagyon befolyásolja a füst töménysége ,füstölés ideje , a paprika színe ,nyugodtan állj neki ,hamar rájössz a nyitjára ...
13/13 anonim válasza:
Békéscsabán a vékony kolbászt 8 órát füstölik nappal, éjszaka pihen, ezt ismétlik három napon át. A vastag kolbászt pedig 7 napon át. Más helyeken csak egy napot füstölnek, vagy csak 4 órát. Az biztos, hogy a rövid és a hosszú füstölés pártiak kölcsönösen dilettánsnak tartják a másikat, ahogyan az "8/12 francoskulcs" hozzászólásában is megfigyelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!