Vettem csípős kolbászt. Ki lehet belőle főzni a csípős ízt?
Krumplileveshez vettem a kolbászt, de nem figyeltem, illetve nem kérdeztem meg, hogy csemege, vagy csípős kolbász-e. Sajnos csípős volt, amit én nem nagyon szeretek.
Mennyire lesz csípős a krumpli levesem, ha ezt bele főzöm? Ki lehet valahogyan szedni belőle főzéssel a csípős ízt, vagy legalább lehet enyhíteni?
Nemigazán. Ha mielőtt beleteszed a levesbe, átforralod tiszta vízben, ha megy is ki a csípősségéből valamennyi, az íze biztosan mind kifő, utána már a levesben nem sok íze lesz.
Talán venne el, ill. tompítaná egy tejfölös habarás, de tökéletesen az sem veszi ki.
Cseréld be szomszédasszonynál!
Annyira nem lesz csípős, hogy ne bírd megennia levest.
Simán belefőzheted!
Ez nem olyan mintha egy zöldpaprikát raknál bele,
vagy 2 kanál erőspistát, amiket ugye önmagukba többnyire lehetetlen megenni, de a kálbászt meg nem!!
Csak gondolkodni kéne, de kérdezni gyorsabb... ;)
szerintem is kétszer főzd meg kolbászt. először, amiben megfőzöd sajna, de kiöntöd a levet, mert nem szereted, de utána már , ha beleteszed a levesbe a levest már nem fogja erőssé tenni. de a kolbász az erős marad...:(
egyébként nem olyan vaderősek ezek a kolbászok, hogy ehetetlenek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!