Hogyan maradna az olvasztott kristálycukor folyékony?
Figyelt kérdés
Van rá valami mód, hogy az olvadt kristálycukor kihűlés után szirup szerű maradjon?2012. nov. 8. 15:46
11/12 anonim válasza:
Csinálj invertcukrot, gondolom nem karamellát akarsz, mert az más mint a cukorszirup.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. nov. 11. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!