Mit csináljunk a fehérszilva lekvárral? Már megvan főzve minden benne de van de mégis folyékony ugyanolyan mint előtte? Igy kell lenni-e vagy mitől van? Mit tehetünk?
Figyelt kérdés
remélem érthető2010. aug. 2. 21:38
1/7 anonim válasza:
Főzd még,amíg elég sűrű lesz. Nagyon sok a leve ennek a szilvának.
2/7 anonim válasza:
fehérszilva? az milyen?
amúgy párologtasd el a vizet, akár éjszakára 120-130 %C-ra berakhatod a sütőbe...de csinálj próbát, mélyhűtött kanálra csepegtess, ha kocsonyásodik jó lesz már
3/7 anonim válasza:
Tedd félre és holnap kezdd el újra főzni,ha teszel bele tartósítót ezt napokig ismételgetheted,míg rendesen elfő a leve,és éjjel még párolog is.De vehetsz 3:1-ben zseléfixet és belefőzheted.
4/7 anonim válasza:
a fehérszilva olyan mint a "normális" csak világos színű.. fehéres-sárgás :D ízre kicsit édesebb talán
5/7 anonim válasza:
Nem ringlónak hívják azt merő véletlenségből?
6/7 A kérdező kommentje:
a ringló az lila nem?
2010. aug. 3. 07:55
7/7 anonim válasza:
Többször próbáltam én is lekvárnak,de mindig így jártam én is,végül birsalmával főztem össze,finom is lett,meg elég sűrű.De mostanában azt csinálom,hogy gyümölcscentrifugával levet készítek,a sűrűjéből lekvárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!