Mit csináljunk ha nem akar kelni a fánk tésztája?
Figyelt kérdés
Már vagy másfél órája... Be van bugyolálva, még a konvektorra is felraktuk, de csak picit emelkedett...
Ha nem akar egyáltalán megkelni ki kell dobni vagy meg lehet sütni úgy is?
2010. okt. 16. 16:15
1/4 anonim válasza:
Lehet kevés élesztőt tettetek bele. Én is nagy sütő vagyok, de néha előfordul, hogy az élesztővel van baj.
2/4 anonim válasza:
Az élesztővel lesz a probléma...,ha másfél óra alatt alig emelkedett!Vagy kidobod és újrakezded vagy ilyen kis lapos fánkok lesznek..,végülis ehető az is=))
3/4 anonim válasza:
Mennyi lisztet és mennyi élesztőt használtál?
Felfuttattad az élesztőt langyos cukros tejben/vízben? Ha igen, akkor már ott látszódnia kell, hogy jól dolgozik-e az élesztő.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi:D végül feléledt a konvektoron :D:D
2010. okt. 16. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!