Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljunk ha nem akar...

Mit csináljunk ha nem akar kelni a fánk tésztája?

Figyelt kérdés

Már vagy másfél órája... Be van bugyolálva, még a konvektorra is felraktuk, de csak picit emelkedett...

Ha nem akar egyáltalán megkelni ki kell dobni vagy meg lehet sütni úgy is?


2010. okt. 16. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kevés élesztőt tettetek bele. Én is nagy sütő vagyok, de néha előfordul, hogy az élesztővel van baj.
2010. okt. 16. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Az élesztővel lesz a probléma...,ha másfél óra alatt alig emelkedett!Vagy kidobod és újrakezded vagy ilyen kis lapos fánkok lesznek..,végülis ehető az is=))
2010. okt. 16. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi lisztet és mennyi élesztőt használtál?

Felfuttattad az élesztőt langyos cukros tejben/vízben? Ha igen, akkor már ott látszódnia kell, hogy jól dolgozik-e az élesztő.

2010. okt. 16. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi:D végül feléledt a konvektoron :D:D
2010. okt. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!