SEGITSEG! Kezdo szakacs vagyok es en hu. E kirantottam a marhahust, ami ragos lett, mit tudnak vele csinalni?
Figyelt kérdés
a paromnak akarok ebedre kirantott husit es nemsokara haza er.adjak tippeket mitcsinaljak a husival h ne legyen ragos??:((2012. okt. 6. 13:21
1/5 anonim válasza:
Ha már kirántottad akkor már semmit nem tudsz vele csinálni. Szedd le a panírt, szeleteld fel és csinálj belőle vörös boros pörköltet nokedlivel vagy sztapacskával!
2/5 anonim válasza:
Ahogy az előző is írta, kirántva már nem nagyon tudsz mit csinálni. Max ha leszeded a panírt és elkezded párolni, de annak is kell min. 1 óra és akkor se tudni milyen lesz az ízhatás a végén... Inkább ránts ki gyorsan sertést vagy csirkét.
3/5 anonim válasza:
Marhát rántani... Itt mindig tanul az ember valami újat.
4/5 anonim válasza:
Én is hallottam már ilyet. Igaz, hogy az úgy szólt: klopfolás után egy éjszakára rakjuk mustáros, olajos, borsos, fűszeres pácba. Majd másnap alaposan törölgessük át, és utána panírozzuk és süssük. Nem tudom, még nem próbáltam.
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat,aztan vegul is a husit megcsinaltam gombas husnak.
2012. okt. 10. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!