Csirkemellet csinálok vajban sütve, mellé rizs, és főtt meggyel. Ezt hogy lehet finomra készíteni még? Keverjem a meggyet össze a csirkével, vagy külön?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 10:57
1/4 A kérdező kommentje:
Segítsetek,fincsit szeretnék csinálni. :)
2009. júl. 31. 10:58
2/4 anonim válasza:
Csirkemell és rizs o.k. A meggyből én mártást csinálnék. Ha friss meggy, akkor pici vízben, éppen ellepje, kell tenni cukrot, késhegyni sót, fahéjat. Öt perc max a főzés. Közben tejfölben elkeverni egy kanál lisztet és azzal behabarni, egyet rottyantani rajta és kész. De ugyanigy lehet mirelitből is. Ha befőtt, akkor csak a habarást megcsinálni, összerforralni a meggyel és kész. Ilyenkor a meggylevet használom fel és rakok bele fahéjat. Csirke és rizs egymás mellé, meggymártás külön tálkában és aki akarja, az rászedheti a csirkére.
3/4 anonim válasza:
én is meggy szósszal csinálnám, úgy a legfinomabb!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,megcsináltam mártásnak,és nagyon fini lett :)Mefőztem a meggyet,majd leturmixoltam,utána behabartam tejföllel :) Hmmm :D
2009. júl. 31. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!