Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mivel lágyítsam? Margarin...

Mivel lágyítsam? Margarin illik a padlizsánkrémhez?

Figyelt kérdés
kicsit túlhagymáztam és így túl erősnek bizonyult az íze a gyerkőcnek,aki ráadásul teljes tejmentes diétán van.arra gondoltam,liga margarint kevernék hozzá,de nem tudom,illik-e hozzá és hogy mennyit tegyek bele,ha igen.valószínű,csak az ő adagjába tennék valami lágyítót,tehát kb. 3 evőkanálnyi mennyiséghez kellene valami tejmentes megoldás
2012. aug. 26. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben tényleg a margarin a megoldás.

Egyébként a natúr krémsajtot írtam volna.

2012. aug. 26. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Majonézzel szokták elkeverni.
2012. aug. 26. 23:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
legjobb lenne, ha sütnél még egy padlizsánt, és azzal enyhítenéd a fűszerezést. de, ha nincs egy kiskanál margarinnal is jó lesz, a gyermek adag.
2012. aug. 27. 06:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kapott hozzá margarint, megette, de szerintem nem lesz a kedvence ez a trutyi :-D pedig bölcsiben is sokszor kapnak majd ilyesmit... :-)
2012. aug. 27. 14:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!