Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Elmondható általánosságban,...

Elmondható általánosságban, hogy a piros színű ételekbe illik némi vörösbor?

Figyelt kérdés
Kicsit bővebben. A piros ételek alatt a szaftos ételeket értem. Most raktam először bolognai spagettibe, és nagyon finom lett tőle. Tehát a paradicsomos, vagy tört paprikás, szaftos ételekbe általában szabad öntetni egy kis vörösbort is?
2011. dec. 22. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Igen jól gondolod: A pörköltekbe,szaftos paprikás ételekbe szoktunk vörös bort rakni.. Ha húshoz teszed arany szabály csak

akkor teszük hozzá ha hús már puha. Mert különben megkeményedik a hús és,2szer annyi ideig kell főzni mint ami a normális főzési idő lenne..

A másik soha ne tegyél rossz minőségü bort az ételbe: Csak olyat amit te is jó ízüen innál meg..

Fehér bort tejszines ételekbe tehetsz ugyan ezen szabályok szerint ,vagy sültek alá a tepsibe...

2011. dec. 22. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 doboszoli ***** válasza:

Egyetértek!

Annyival egészíteném ki, hogy a bort az étel mennyiségétől függően kell MÓDJÁVAL hozzáadni a főzés vége előtt pár perccel.

Szerintem.

2011. dec. 22. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
En még nem próbaltam, de biztosan javitja az allagat.
2011. dec. 23. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!