Elmondható általánosságban, hogy a piros színű ételekbe illik némi vörösbor?
Figyelt kérdés
Kicsit bővebben. A piros ételek alatt a szaftos ételeket értem. Most raktam először bolognai spagettibe, és nagyon finom lett tőle. Tehát a paradicsomos, vagy tört paprikás, szaftos ételekbe általában szabad öntetni egy kis vörösbort is?2011. dec. 22. 17:22
1/3 anonim válasza:
Igen jól gondolod: A pörköltekbe,szaftos paprikás ételekbe szoktunk vörös bort rakni.. Ha húshoz teszed arany szabály csak
akkor teszük hozzá ha hús már puha. Mert különben megkeményedik a hús és,2szer annyi ideig kell főzni mint ami a normális főzési idő lenne..
A másik soha ne tegyél rossz minőségü bort az ételbe: Csak olyat amit te is jó ízüen innál meg..
Fehér bort tejszines ételekbe tehetsz ugyan ezen szabályok szerint ,vagy sültek alá a tepsibe...
2/3 doboszoli válasza:
Egyetértek!
Annyival egészíteném ki, hogy a bort az étel mennyiségétől függően kell MÓDJÁVAL hozzáadni a főzés vége előtt pár perccel.
Szerintem.
3/3 anonim válasza:
En még nem próbaltam, de biztosan javitja az allagat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!