A vörösbor (azt mondják) nagyon egészséges. Igaz ez a vörös/piros/lila szőlőre is?
Figyelt kérdés
Vagy a borrá válásnál képződnek azok az anyagok (antioxidánsok), amik olyan egészségessé teszik?2009. okt. 7. 08:19
1/5 anonim válasza:
Jajj kékszőlőnek hívják :D
Am persze, az antioxidánsok szerves vegyületek, azaz benne vannak a KÉKszőlőben is :)
2/5 anonim válasza:
Minden vörös/piros gyümölcs tele van antioxidánssal. Tehát egészséges a többi gyümölccsel együtt.
3/5 anonim válasza:
A vörösbornál viszont vannak olyan komponensek is, ami csak az alkoholban oldódik - de az ajánlott mennyiség a borból naponta legfeljebb 1 dl, nem több!
4/5 anonim válasza:
Igen, az ilyen színű szőlő nagyon egészséges. A többi is, de ez különösen. Erjedés előtt fogyasztandó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!