Milyen hús illik ehhez?
Figyelt kérdés
szóval sütnék húst, rá csípős paprikát, sajtszószt, sajtot raknék, csak nem tudom milyen húst vegyek, írjatok, ti milyet vennétek, illetve milyen köretet ajánlotok mellé?2010. aug. 6. 11:06
1/6 anonim válasza:
tarját vennék ilyen kajához vagy s.combot, ha kevésbé zsíros húst akarnék...+ petrezselymes krumpli és hagymasaláta
2/6 anonim válasza:
A tarja szerintem is jó, de én petrezselymes krumpli helyett tepsiben sütném meg a kruplival együtt az egészet.
3/6 anonim válasza:
Sajtszósszal a pulykamell is finom,hamar elkészül. Sült krumplival enném:))
4/6 anonim válasza:
A pulykamell is jó valóban, viszont akkor én a csípős paprika helyett lágyabb fűszerezést választanék.
6/6 anonim válasza:
csirkemell vagy pulykamell, esetleg combja. akár tölteni és tepsibe, majd megsütni a sajtszósszal, vagy kirántani. ha szószos kajcsi van, akkor illik a zsemlegombóc vagy petrezselymes krupmlis, esetleg krumplikrokett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!