Nyers zellergumót milyen fűszerrel érdemes feldobni, mi illik hozzá? Főzni nincs kedvem, csak azért nem akarom totál natúr, íztelenül bevágni se.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 20:22
1/3 anonim válasza:
Szeletelve, nyersen túl tömény az íze szerintem, legalább nagy-lyukú reszelőn le kellene reszelni, vagy vékony gyufa- szerűen felaprítani. Egy csapott evőkanál tubusos majonézt belekeversz 1 pohár kefírbe vagy joghurtba és ebből az ömtetből teszel rá 1-2 evőkanállal (ízlés szerint) a maradék öntetet lefedve, pl. csavaros kis üvegben jégen elteheted. Piros v.fekete retekkel, salátával is jó lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, a reszelést és a joghurtot + retket kipróbálom, a majonézt inkább nem, azt nem szeretem és nincs is itthon. Valamit még esetleg érdemes a joghurtba tenni? Szerecsendió, rozmaring vagy ilyesmi?
2011. ápr. 28. 20:43
3/3 anonim válasza:
Talán mustár, citrom, cayenne bors...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!