Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ecetes savanyúság készítése?

Borcsi02 kérdése:

Ecetes savanyúság készítése?

Figyelt kérdés

Sziasztok,érdeklődni szeretnék,hogy vegyes savanyúság (benne:uborka,mini hagyma,karfiol,csípős paprika,zöld paradicsom)készítésekor valóban elegendő,ha a felforralt fűszeres,nátrium benzoátos felöntőlevet kihűlés után ráöntöm a zöldségekre??? Semmi dunsztolás?A receptekben ilyen egyszerűen volt leírva.

Ha így készül,mennyi idő után fogyasztható?Gondolom,kell neki pár hét,míg összeérik.

Légyszi segítsetek tapasztalt befőzők!:)A válaszokat előre is nagyon köszönöm!


2012. aug. 26. 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Így jó, ahogy leírtad. azt javaslom, hogy ne csavarozd rá a tetőt rögtön, csak reggel. általában beszívnak a léből, és leapad. érdemes másnap felönteni ( a félretett lével) és úgy lezárni, majd a végleges helyére tenni.két hét múlva már akár fogyasztható is, de kár lenne ilyen korán megkezdeni...:)
2012. aug. 26. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!:)
2012. aug. 27. 15:16

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!