Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy süssem a dagasztás...

Hogy süssem a dagasztás nélküli kenyeret, ha a sütőedényhez nincs se fedőm, se alufóliám?

Figyelt kérdés
Dagasztás nélküli kenyeret készítenék, de nincs fedőm a jénaihoz, és alufóliám sincs. Régebben vagy egyik, vagy másik volt, de most e kettő nélkül kellene megoldanom. (A recept szerint, és a kenyérke "termofizikája" miatt is kell a fedő, illetve ezt a fajta kenyeret nem lehet forró edény nélkül sütni, mert szétfolyik és kiszárad.) Van valami megoldás? Mert nekem nem jut eszembe semmi.

2012. aug. 9. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegyél rá egy fazekat vagy tepsit. Vagy menj el a boltba.
2012. aug. 9. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Tedd lábosba aminek van fedője, vagy két tepsit egymásra.
2012. aug. 9. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

A két tepsi egymáson nagyon jó ötlet! Köszönöm!


Menj el a boltba... Haha! Szerinted miért sütök kenyeret? :D

2012. aug. 9. 19:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Akinek még ez a kérdés felmerül, megtaláltam a választ: kaptam egy nagy kacsasütő edényt, annak van fedele, és abba bele lehet tenni a kisebb sütőedényt. Matrjoska-sütés. :)
2012. aug. 24. 11:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!