Mit csináljak, hogy ne ragdjon le?
Figyelt kérdés
Mikor fahéjas csigát csigát sütök mindig hozzáragad a sütőpapírhoz. Tudom, hogy azért ragad oda, mert a fahéjba cukrot is teszek és az folyik ki, de azt muszály belerakni. Mit csináljak, hogy ne ragadjon oda?2012. aug. 8. 19:13
1/6 anonim válasza:
Kend ki vajjal a tepsit akkor nem fog leragadni
2/6 anonim válasza:
Vékonyan olajozd be a sütőpapírt.
3/6 anonim válasza:
A megoldás: [link] Mi ilyet használunk,és nem kell kikenni sem,nem ragad oda semmi!!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, majd kipróbálom őket.
2012. aug. 9. 08:34
5/6 pékbalu válasza:
a fahéjas cukorba keverj egy kis zsemlemorzsát, v. szórd meg a sütőpapírt zs.morzsával, az olaj a sütőpapíron nem fog beválni, csak füstölni fog.
6/6 anonim válasza:
Bocsi pékbalu, de az olajjal bekent sütőpapír soha nem füstöl. befedi a tésztarakomány, ami még kel is rajta, tehát nincs hol füstöljön.ja és nem egy decit kell ráönteni, hanem ecsettel megkenni...hidd el, tapasztalat.
üdv:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!