Milyen lesz, ha kakaóba teszek egy kis rumot?
Figyelt kérdés
Kipróbálnám, de elfelejtettem venni.2012. aug. 6. 18:54
1/8 anonim válasza:
Régen a szervezetbe bevitt szesz hatását tejivással csökkentették, vagyis ha rumot tejes-kakakóba öntesz, kár a rumért.
Öntsd teába = rumos tea, téli hidegben, főleg szabadban dolgozó emberek (favágók, stb.) előszeretettel melegítették vele a szervezetet.
2/8 anonim válasza:
Vagy próbáld ki hogy rumba teszel egy kis kakaót.
3/8 anonim válasza:
Ha túl sokat teszel bele max nagyon jól fogod magad érezni :D
4/8 A kérdező kommentje:
rumba rumba, centrumba :P
2012. aug. 6. 19:28
5/8 anonim válasza:
Nagyon jó, nyugodtan próbáld ki! De mégjobb, ha készítesz forrócsokit, én így szoktam: Tejet melegítek, majd teszek bele étcsokit, egy rúd fahéjat, cukrot, meg lehet bolondítani egy kis chilivel is. :) Majd a végén, mikor lehúztad a tűzről teszel bele rumot, konyakot, tequilát, ami tetszik. Lényeg, hogy ekkor már ne forrjon, hogy az alkohol benne maradjon.
Nagyon fincsi, mi minden télen ezt isszuk lefekvés előtt, finomabb tőle az álomba szenderülés! :)
22L
6/8 A kérdező kommentje:
19:33
Ezt majd kipróbálom, köszi :)
2012. aug. 6. 19:44
7/8 anonim válasza:
Finom, de próbáld ki vodkával is! Nem kell bele sok, csak egy kiskanálnyi.
8/8 mustafa33 válasza:
nagyon jó, kimondottan pászol bele az íz, de ne tescós rummal, igazival. kávéba meg Amarettót próbálj, érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!