El lehet tenni mélyhűtőbe az almás pitét még nyers formában?
Mire kiolvad az alma, szétázik a tészta.
Van ilyen mirelit almáspite, de az meg van sütve, és úgy kell sütőben mondjuk negyed óra alatt alacsony hőfokon kiolvasztani.
Nem tudom, házi sütivel ez hogy működne, mert a gyári tésztája, és az alma is biztos tele van adalékokkal, hogy ne ázzon el a tészta.
De minden esetre biztos, hogy jobb sütés után fagyasztani, mint nyersen.
Fagyaszthatod a tésztát is nyersen, fóliába csomagolva. Szobahőmérsékleten hagyd kiolvadni, vagy meg is sütheted, és a kész almás sütit is fagyaszthatod felkockázva.
Mindkettő formában nagyon jól bírja, gyakran csinálom így.
Lehet, külön a tésztát, külön a reszelt almát. mindkettőt kiengedve lehet frissként használni, megsütni.
vagy, amit már írtak, telejesen kihűlt kész süteményt kockára vágva, tálcára helyezve, lefóliázva fagyasztani.
Kiengedve fogyasztható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!