Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől omlik szét a konzerv...

Mitől omlik szét a konzerv halak gerince? (macskámnak szeretnék csontos húst adni ártalmatlan formában)

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 08:16
 1/4 artanyan válasza:
A páctól olyan omlós. Ha megeszi jó étvágyat hozzá, de ne feledd ez emberek számára készült tehát ne add neki gyakran és mivel olajos, néha száraz tápot adj neki utána.
2012. febr. 11. 08:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A konzerveket -lezárásuk után- 100 fok felett "sterilizálják". Ennek is szerepe van a csontok felpuhításában.
2012. febr. 11. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Édesapám már csinált olajos halat, házilag is el lehet készíteni. Netről nézte anno a receptet. Az olaj tartósítja és puhítja át nagyrészt szerintem.

Mondjuk szerintem a szálka és a csontos hús között azért van különbség. A csirke szintű csontokat nem hiszem, hogy át lehetne így puhítani.

A szálkától meg semmi baja sem lesz. A mi cicánk 5 éves, és gyakran kap halat a nyesedékekből. Imádja.

2012. febr. 11. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:

Horgászként szoktunk olajos halat, és ruszlit készíteni nyáron, apróhalból.

Az olajos titka a több(6-8) órás lassú főzés, a ruszliban a több hetes sóban való állás puhítja meg a csontokat.

2012. febr. 11. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!