Hogyan kell mézet karamellizálni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 22:26
1/5 anonim válasza:
Csak a tiszta cukrot lehet a mézben sok anyag van aminek a hő nem tesz jót!
2/5 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint a cukrot. Csak simán hevíteni kell egy edényben, és elkezd karamellizálódni.
3/5 anonim válasza:
Az elsö hülyeséget ir.
A második irja jól, egy edényben kezdd el melegiteni, közben kevergesd és figyelj, hogy ne égjen meg - amikor már meleg, csavard kicsire a lángot.
4/5 anonim válasza:
Mint a cukrot, de így minden hasznosságát elveszti a méz!
5/5 anonim válasza:
Ahogy az előttem írók írják. :)
Ugyanúgy mint a cukrot.
Kis lángon lassan kevergetve a mézet, amikor karamellszínű lesz akkor jó. Ha túl sokáig hevíted akkor bebarnul és keserű lesz az már nem olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!