Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell mézet karamellizálni?

Hogyan kell mézet karamellizálni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Csak a tiszta cukrot lehet a mézben sok anyag van aminek a hő nem tesz jót!
2012. júl. 30. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, mint a cukrot. Csak simán hevíteni kell egy edényben, és elkezd karamellizálódni.
2012. júl. 31. 06:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Az elsö hülyeséget ir.


A második irja jól, egy edényben kezdd el melegiteni, közben kevergesd és figyelj, hogy ne égjen meg - amikor már meleg, csavard kicsire a lángot.

2012. júl. 31. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Mint a cukrot, de így minden hasznosságát elveszti a méz!
2012. júl. 31. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem írók írják. :)

Ugyanúgy mint a cukrot.

Kis lángon lassan kevergetve a mézet, amikor karamellszínű lesz akkor jó. Ha túl sokáig hevíted akkor bebarnul és keserű lesz az már nem olyan jó.

2012. aug. 7. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!