Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Téli kovászos bevált receptje?...

Téli kovászos bevált receptje? Sok féle van olvastam a neten, de olyat szeretnék ami bevált már másnak.

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 08:39
 1/3 anonim válasza:
Én egyszerüen,beteszem zacskóba,és lefagyasztom.Nálunk bevált!
2009. júl. 16. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kiolvasztod, akkor nem lesz löttyedt?
2009. júl. 17. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Bőle Sándor válasza:
Nekünk bevált a következő recept: 5 l.es üvegbe raktuk az ubit, sok fokhagymával, kaporral sóval, kenyérrel.Amikor már alaposan megsavanyodott, kiszedtük a léből az ubit, (mozgatással lejött róla a fehér poros üledék is) A levet leszűrtük (a tésztaszűrő kevés ! Egy ritka vászon a jobb) Az uborkát bele raktuk egy 4.3 l.es fémkupakos üvegbe, a léből egy kávéspohárba melegítve 1 csapott teáskanál Natrium benzoikumot és késhegynyi borként feloldva, bekeverjük a lébe és ráöntjük az ubira, hogy teljesen ellepje.Karácsonykor vettük elő, fenséges volt! Valamennyit veszít a savasságából, ezért inkább savanyúbbra kell érlelni. JÓ ÉTVÁGYAT HOZZ !
2014. júl. 8. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!