Hogyan rakjak el télire uborkasalátát, ha nem a mélyhűtőbe, hanem üvegbe szeretnék?
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 13:01
1/4 anonim válasza:
Üvegben csak savanyítva lehet. Illetve én még csak fagyasztva tettem el uborkasalátát.
2/4 anonim válasza:
Elvileg lehet úgy, hogy csak erösen besózod (1 kg uborka 60-80 dkg só), és úgy rakod üvegekbe, de ezt felhasználás elött ki kell áztatni, hogy ne legyen ehetetlenül sós, úgy meg minden vitamin is kimegy belöle, meg az ize sem az igazi.
Régebben tettem el igy, de annyira nem izlett, hogy azóta vagy fagyasztom, vagy elfogyasztjuk frissen.
3/4 anonim válasza:
Üvegbe csak cukros -ecetes lébe lehet eltenni, de csak tartósítóval marad meg, és el is puhul nagyon. nem finom, nem éri meg a fáradságot.
a fagyasztó a legjobb egy kis uborkasaláta elmentésére.persze simán , natúran, csak legyalulva.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek! Akkor marad a mélyhűtős megoldás!
2012. júl. 24. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!