Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan készül a csipsz?

Hogyan készül a csipsz?

Figyelt kérdés
A sima csipszre gondolok, nem a spirál alakúra meg ilyenekre. Arra a sziromra.
2012. júl. 19. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
2012. júl. 19. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=gu8E2bkHjd4&feature=related


ez ugyan az mint az első csak magyar nyelven

2012. júl. 19. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi mindekettőtöknek. Inkább a magyart nézem meg :D
2012. júl. 19. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=o1e3xKZO5ek


Ez is magyarul van, de még nem linkelték be (hoppá :D)

2012. júl. 19. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim válasza:

az nem finom.

ne edd meg

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

2012. júl. 19. 23:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem szoktam csipszet enni, de attól még finomnak tartom.
2012. júl. 19. 23:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Háromgyerekes családanya receptje:


Uborkagyalun leszeli a krumplit, majd lisztbe-forgatva bő forró olajban hirtelen kisüti.

Attól függően, hogy milyet akar (milyet kérnek a gyerekek), lehet paprikás-liszt, vagy fokhagymás, vagy akármilyen ízesítés, sütés előtt.

A legolcsóbb fajta.

2012. júl. 20. 07:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi is ubiszeletelővel vékonyra reszeljük, karikákra, aztán olivaolajban sütjük ki :D Nem szokta anya lisztbe tenni, így is ropogós lesz, ha jó vékonyak a szeletek :) Sózni lehet, vagy máshogy is ízesíteni és kész a házi csipsz nyaminyami :3 (ha nem fogyóznék, futnék a konyhába és gyártanám mázsaszámra :D)
2012. júl. 20. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Sokkal olcsóbb, mint megvenni a dísz-zacskóval a rengeteg sót is.
2012. júl. 20. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 88Móni88 ***** válasza:
Ha van zöldséghámozód, akkor javaslom azzal elszelni a krumpli (mintha hámoznád). Lehelet-vékony lesz és kevés ideig kell sütni. Isteni finom (mi a Lucullus sültkrumpli fűszerével szoktuk ízesíteni sütés után.
2012. szept. 13. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!