Aszalás vagy befőzés? Melyik miért jobb? Mit aszalsz mit főzöl be?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 12:46
1/2 anonim válasza:
Régen főztem lekvárt, sok befőttet készítettem - most már semmit. Annyi cukor kellett mindenbe.
Most már csak lefagyasztok cseresznyét, meggyet, szilvát, epret, köszmétét.
Aszalni almát aszaltam már napon. Forgattam időtlen időkig, túl macerás volt, erről is leszoktam.
Ha az ember fogyózik, meggondolja ezeket a dolgokat.
Viszont ha terem neki, akkor valahogy jó tartósítani télire.
Az az aszaló gép megmozgatta már a fantáziám,de még nem realizáltam:)
2/2 anonim válasza:
Én jórészt lekvárokat szoktam főzni minden gyümölcsből, illetve a mélyhűtőbe teszem pürének vagy magát a gyümölcsöt/zöldséget. Aszalni paradicsomot, paprikát szoktam aszalógéppel, de nem nagyon használom, mert elég sok áramot fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!