Kriszta_9 kérdése:
SEGITSÉG! Az csípős kolbászól túl csípős lett a paprikásom, mit tegyek hogy orvosoljam a helyzetet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 13:23
1/7 anonim válasza:
Milyen paprikást főzöl csípős kolbásszal együtt?
Valami húsból pörkölt + kolbász?
Vagy paprikás krumpli kolbásszal?
2/7 A kérdező kommentje:
Borsópaprikást, első paprikásom, most tanulgatok.. 21L
2012. júl. 4. 14:13
3/7 anonim válasza:
Bocsi, nagyon eltűntem!
Borsópaprikást még nem főztem, megpróbálnék kavarni egy tojásból nokedlit, (vagy gyúrni 1 tojásból csipedke-tésztát) a paprikásnak a levét meghígítanám, és a tésztát (nokedlit) abban főzném meg. Akkor az még talán felvenne a csípősségéből.
Nem tudom, esetleg neked jött-e valami ötlet, túl vagy-e rajta, mit sikerült eddig csinálnod vele?
4/7 anonim válasza:
Csináld tejfölösre az segít rajta. Bár nem tudom milyen lesz de még szerintem ehető.
Ökörköri
5/7 anonim válasza:
A csipetkével (nokedlivel) összefőzve, tejföllel habarva már biztosan jó lesz! :)))
6/7 anonim válasza:
Elárulod mi lett a borsó pörkölttel?
7/7 anonim válasza:
Úgy tudom, a csípősségen lehet segíteni azzal, ha egy egész krumplit belefőz az ember az ételbe, de azt is hallottam már, hogy egy szelet kenyeret kell beletenni és óvatosan párolni 1-2 percet, nem tudom, a szaftot így ebben az esetben mennyire szívná fel. Természetesen a fenti ötletekkel is egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!