Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » SEGITSÉG! Az csípős kolbászól...

Kriszta_9 kérdése:

SEGITSÉG! Az csípős kolbászól túl csípős lett a paprikásom, mit tegyek hogy orvosoljam a helyzetet?

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen paprikást főzöl csípős kolbásszal együtt?

Valami húsból pörkölt + kolbász?

Vagy paprikás krumpli kolbásszal?

2012. júl. 4. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Borsópaprikást, első paprikásom, most tanulgatok.. 21L
2012. júl. 4. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, nagyon eltűntem!

Borsópaprikást még nem főztem, megpróbálnék kavarni egy tojásból nokedlit, (vagy gyúrni 1 tojásból csipedke-tésztát) a paprikásnak a levét meghígítanám, és a tésztát (nokedlit) abban főzném meg. Akkor az még talán felvenne a csípősségéből.


Nem tudom, esetleg neked jött-e valami ötlet, túl vagy-e rajta, mit sikerült eddig csinálnod vele?

2012. júl. 4. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Csináld tejfölösre az segít rajta. Bár nem tudom milyen lesz de még szerintem ehető.


Ökörköri

2012. júl. 4. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
A csipetkével (nokedlivel) összefőzve, tejföllel habarva már biztosan jó lesz! :)))
2012. júl. 4. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Elárulod mi lett a borsó pörkölttel?
2012. júl. 5. 06:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, a csípősségen lehet segíteni azzal, ha egy egész krumplit belefőz az ember az ételbe, de azt is hallottam már, hogy egy szelet kenyeret kell beletenni és óvatosan párolni 1-2 percet, nem tudom, a szaftot így ebben az esetben mennyire szívná fel. Természetesen a fenti ötletekkel is egyetértek.
2012. júl. 5. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!