Ha beecetesedett a gyümölcsbor amit épp készítek de még csak kicsit, akkor meg lehet előzni valahogy, hogy ne legyen még savanyúbb?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 13:18
1/2 mustafa33 válasza:
Szódabikarbónával megihatod, de nem kínálj vele szomeliét. Amolyan gugulós.
2/2 anonim válasza:
Esetleg gyümölcs ecet, saláták és ételek ízesítésére. időtlen időkig el áll,most úgy is annyira divat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!