Hogyan lehet minél kevesebb cukorral bodzalevet csinálni? Olyant, ami nem pezseg?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 15:38
1/5 anonim válasza:
Cukor helyett édesítőszert kell használni.
2/5 anonim válasza:
Csinálhatod cukor nélkül is.
Kiáztatod a virágokat, jégkocka készítő tasakban lefagyasztod. Persze ez helyigényes.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem erre vonatkozott a kérdésem. Nem édeset szeretnék, hanem azt hogy a bodza ízét minél jobban kinyerjem. A legtöbb recept 5 l vízbe belenyom több mint egy kiló cukrot és néhány bodzafejet. Én szeretem a bodza ízét, de nincs szükségem a cukorra, se édesítőszerre. Anélkül is kijön az íze? Vagy hogyan lehet minél jobban kinyerni az ízét egy itókába?
2012. jún. 8. 15:44
4/5 A kérdező kommentje:
Bocs, amíg írtam jött egy rendes válasz is. De nem tudom egyébként mi az a jégkocka készítő tasak. És miért kell lefagyasztani, attól nem jön ki az íze/aromája.
2012. jún. 8. 15:49
5/5 anonim válasza:
Küldöm a receptet.:)
Jégkocka készítő tasakot meg pár száz forintért vehetsz eurós meg ilyesmi boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!