Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet minél kevesebb...

Hogyan lehet minél kevesebb cukorral bodzalevet csinálni? Olyant, ami nem pezseg?

Figyelt kérdés

2012. jún. 8. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Cukor helyett édesítőszert kell használni.
2012. jún. 8. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Csinálhatod cukor nélkül is.

Kiáztatod a virágokat, jégkocka készítő tasakban lefagyasztod. Persze ez helyigényes.

2012. jún. 8. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem erre vonatkozott a kérdésem. Nem édeset szeretnék, hanem azt hogy a bodza ízét minél jobban kinyerjem. A legtöbb recept 5 l vízbe belenyom több mint egy kiló cukrot és néhány bodzafejet. Én szeretem a bodza ízét, de nincs szükségem a cukorra, se édesítőszerre. Anélkül is kijön az íze? Vagy hogyan lehet minél jobban kinyerni az ízét egy itókába?
2012. jún. 8. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocs, amíg írtam jött egy rendes válasz is. De nem tudom egyébként mi az a jégkocka készítő tasak. És miért kell lefagyasztani, attól nem jön ki az íze/aromája.
2012. jún. 8. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Küldöm a receptet.:)

Jégkocka készítő tasakot meg pár száz forintért vehetsz eurós meg ilyesmi boltban.

2012. jún. 8. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!