A rakott karfiolhoz is ki kell vágni a lehető legjobban a fás részeit a karfiolnak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 20:37
1/11 medve5 válasza:
Ízlés kérdése,én ki szoktam vágni.
2/11 Shai-Hulud válasza:
Igen. Különben a fás rész mindenképpen fás marad, az nem puhul meg.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Még annyit h honnan tudom h félig megfőtt? Mert azt írja a recept h félig elő kell főzni.
2012. máj. 31. 21:35
4/11 anonim válasza:
rózsárra szeded a karfiolt. a rózsák száraiból annyit vágsz le, amíg érzed, hogy már nem kemény, hanem gyenge, ehető.
annyi sós vízben teszed föl, amennyi éppen ellepi.fölforralod benne, és kb 10 perc forrás után villával megszúrod. ha már nem kőkemény, akkor már kezd puhulni, jó lesz. tegyél a vízbe egy csipet szódabikarbónát is, akkor szép fehér marad.
ha már félpuha, leszűröd és készítheted a rakottkarfiolt.
5/11 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!
2012. jún. 1. 08:22
6/11 anonim válasza:
Nagyon szívesen, sok sikert a finomsághoz:)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem finomra sikerül :D
2012. jún. 1. 10:03
8/11 A kérdező kommentje:
Fúúú isteni fijom lett. Apumnak is bejött :D Köszönöm szépen :D
2012. jún. 1. 12:57
9/11 anonim válasza:
Gratulálok, kedves egészségetekre:))
10/11 Shai-Hulud válasza:
Fenébe... Most irigykedek.
Tudom, hogy nem, szép dolog, de akkor is.
Imádom a rakott karfiolt, és most akkorát kordult a gyomrom!
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!