A karfiolnak miért kell kifizetni a szárát-levelét is?
A narancsnak is megveszed a héját... A dinnyének is...
A karfiolról legalább le tudod törni a nagyját, ami nem kell.
Egyik ismerősöm ugyanezt kérdezte tőlem, és nem tudtam észérvekkel meggyőzni. Maradt a durvább érv: az oldalast is csontostól veszed meg, sőt, a csirkehús is tele van csontokkal, mégsem háborogsz!
Erre azt mondta, hogy a csontokat oda tudja adni a kutyájának!
Mire én:
- Mi tart vissza attól, hogy nyulat vagy kecskét is tartsál?
Ezen jót nevettünk, és azóta nem háborog a "termékkapcsolás" miatt.
Na jó, tudom a kérdés kicsit költői. Értem én, hogy hagynak rajta valamennyit, hogy tovább friss maradjon, csak szerintem kicsit túlzás, amennyi felesleg van rajta. Kb. minta meggyet vennék faágastul.
Akkor sem értem, miért fizettetik ki, ha utána a kofa egy mozdulattal levágja. Még így is marad rajta, amennyi szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!